Grossistverksamhet

Förutom vår industriverksamhet erbjuder Målmarks främst ett brett utbud av biltillbehör, men även tillbehör för båt, motorfordon och motorredskap. Utöver produkterna från vårt varumärke “Never Stop” är Målmarks grossist av de globala varumärkena Polaroid och Grundig Automotive.

Ladda hem vår policy som pdf

Never Stop

Never Stops logotyp har funnits på bensindunkar sedan 1950-talet. Idag finns den även på ett flertal produkter inom bil- och fordonstillbehör. Produkterna är testade och kvalitetsmärkta med Tüv/GS, CE, SP, British Standard och UN. Varumärkets ledord är: användar- och miljövänlighet, kvalitet. Never Stop produkterna är en självklar del av alla kvalitetsmedvetna återförsäljare i Skandinaviens sortiment.

Till Never Stop

Grundig Automotive

I över 50 år har Grundig Automotive jobbat med ett öga på framtiden för att leverera produkter med avancerad teknik och banbrytande design. Idag erbjuder Grundig Automotive ett brett sortiment som siktar främst på 12/24V produkter inom bil och båttillbehör. Större kunder finns inom återförsäljare till åkerier samt båtägare. Grundig Automotive - lika unik som du själv!

Vill du veta mer om Grundig?

Polaroid

Polaroid är ett globalt varumärke som har funnits sedan 1937. Huvudprodukterna har varit olika kameror vilket innebär att varumärket var tvungen att återuppfinna sig själv efter digitalkamerans genombrott. Under senare tiden har varumärket lanserat en hel del nyheter bl.a platt-TV, aktivitetskameror samt tillbehör till mobiler och läsplattor. Målmarks är enda återförsäljare av Polaroids mobiltillbehör i Norden. Kunderna finns inom service och detaljhandel.

Vill du veta mer om Polaroid?

Hör av dig så berättar vi gärna mer.