Förpackning

I köket, på gymmet och i badrummet. Vår vardag ställer höga krav på hållbarhet och användarvänlighet. Målmarks hjälper dig att tillverka och leverera produkter som får dina kunders vardag att gå ihop.

Förpackningsindustri

Målmarks är specialist inom plastformblåsning vilket är en fördel när man behöver ta fram olika lösningar till förpackningsindustri. Målmarks tillverkar standard behållare, fat, dunkar, flaskor mm till förpackningsindustri eller kan helt enkelt ta fram en hel ny lösning beroende på kundens behov.

Sport2

Övrigt2

malmarks_international_plastic_bottle_blue

shutterstock_226184617 kopia

malmarks_international_plastic_water_bottle

2810G

20Lvattenkanna2

10Lvattenkran

2510GREEN2

2LServicecan

Ett urval av våra kunder:

"OKQ8 har använt Målmarks International som leverantör för bensindunkar under lång tid. Prisstabiliteten och leveranssäkerheten har varit av hög klass, varför antalet produkter som levereras av Målmarks till OKQ8 successivt har utökats. OKQ8 avser att även i framtiden utöka och förstärka samarbetet med Målmarks."

Annika Reustersten

OKQ8

"Vi har köpt UN-godkända 5L Neverstop plastbränsledunkar sedan 2008. Under dessa år har Målmarks levererat högkvalitativa produkter på ett tillförlitligt sätt och på utsatt tid."

Fabrizio Re de Paolini

SENIOR INKÖPSCHEF, PIRELLI & C. ECO TEKNOLOGI SPA ENDORSEMENT

Våra certifieringar:

Börja tillverka dina nya produkter idag.

Vi kan hjälpa till med allt från utformning till efterbearbetning och leverans. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och vilken typ av produkter du är intresserad av så berättar vi gärna mer.

See our other solutions

icon-vehicles

Fordon

När det är dags att fylla på tanken eller kylarvätskan. Ute på vägen kan allt hända. Med en produkt från Målmarks kan du vara säker på att du har allt du behöver för en säker färd.

>>
icon-medical

Läkemedel

Värktabletter, hostmedicin och hudkräm. Varje dag använder vi produkter för att behålla, eller förbättra vår hälsa. Våra förpackningar utformas för att varje produkt ska ge användaren den effekt som förväntas.

>>
icon-chemistry

Kem

Bensindunkar, klorin och lackeringsmedel. Kembaserade produkter är kraftfulla verktyg som hjälper oss framåt i vår vardag, om de paketeras på rätt sätt. Målmarks låter dig förvara kembaserade produkter på ett tryggt, funktionellt och miljövänligt sätt.

>>
icon_innovation

Innovation

Innovation är den bästa designen. Vi vet att bra förpackningar gör en stor skillnad. Därför producerar och levererar vi gärna produkter med originell form och funktion som inte ingår i våra traditionella sortiment.

>>