Kem

Bensindunkar, klorin och lackeringsmedel. Kembaserade produkter är kraftfulla verktyg som hjälper oss framåt i vår vardag, om de paketeras på rätt sätt. Målmarks låter dig förvara kembaserade produkter på ett tryggt, funktionellt och miljövänligt sätt.

Kemindustri

Målmarks är en stor leverantör till Kemindustri. Vi är specialister på UN-godkända dunkar och flaskor från 0,1l till 60l och har ett flertal olika artiklar på lager i Ungern och i Sverige för direktleverans till stora eller mindre kunder. En av våra styrkor är duglighet att ta fram produkter vilken har användbarhet, hållbarhet och funktion som premiss. Vi tillverkar både standard produkter liksom anpassade produkter för att möta kundens specifika behov.

Vi har ett flertal kunder inom detta segment med ”highlight”  till kemindustri. Oljebolagen är en stor kundsegment till Målmarks.

shutterstock_252931051

Art 2717GREEN

2510BLACK2

2510GREEN2

2LServicecan

20Lvattenkanna2

Hushållskem

27082 (kopia)

Ett urval av våra kunder:

"OKQ8 har använt Målmarks International som leverantör för bensindunkar under lång tid. Prisstabiliteten och leveranssäkerheten har varit av hög klass, varför antalet produkter som levereras av Målmarks till OKQ8 successivt har utökats. OKQ8 avser att även i framtiden utöka och förstärka samarbetet med Målmarks."

Annika Reustersten

OKQ8

"En anledning till att vi valt Målmarks som leverantör är deras fokus på kvalitet, funktion och säkerhet i sina produkter. Vi känner oss trygga med att produkterna uppfyller gällande lagkrav och EU-direktiv samt att det finns en bakomliggande dokumentation som styrker detta."

Jesper Johansson

Circle K

Våra certifieringar

Börja tillverka dina nya produkter idag.

Vi kan hjälpa till med allt från utformning till efterbearbetning och leverans. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och vilken typ av produkter du är intresserad av så berättar vi gärna mer.

See our other solutions

icon-packaging

Förpackning

I köket, på gymmet och i badrummet. Vår vardag ställer höga krav på hållbarhet och användarvänlighet. Målmarks hjälper dig att tillverka och leverera produkter som får dina kunders vardag att gå ihop.

>>
icon-vehicles

Fordon

När det är dags att fylla på tanken eller kylarvätskan. Ute på vägen kan allt hända. Med en produkt från Målmarks kan du vara säker på att du har allt du behöver för en säker färd.

>>
icon-medical

Läkemedel

Värktabletter, hostmedicin och hudkräm. Varje dag använder vi produkter för att behålla, eller förbättra vår hälsa. Våra förpackningar utformas för att varje produkt ska ge användaren den effekt som förväntas.

>>
icon_innovation

Innovation

Innovation är den bästa designen. Vi vet att bra förpackningar gör en stor skillnad. Därför producerar och levererar vi gärna produkter med originell form och funktion som inte ingår i våra traditionella sortiment.

>>