Läkemedel

Värktabletter, hostmedicin och hudkräm. Varje dag använder vi produkter för att behålla, eller förbättra vår hälsa. Våra förpackningar utformas för att varje produkt ska ge användaren den effekt som förväntas.

Läkemedelsindustri

Målmarks tar fram lösningar som passar kundens behov. Vi tittar på möjligheten att bygga renrum i fabriken för att kunna tillverka läkemedelsförpackningar.

shutterstock_140684602

shutterstock_504930814

shutterstock_568837333-1

shutterstock_28270900

shutterstock_423385498

shutterstock_568663195

Ett urval av våra kunder:

Våra certifieringar

Börja tillverka dina nya produkter idag.

Vi kan hjälpa till med allt från utformning till efterbearbetning och leverans. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och vilken typ av produkter du är intresserad av så berättar vi gärna mer.

See our other solutions

icon-packaging

Förpackning

I köket, på gymmet och i badrummet. Vår vardag ställer höga krav på hållbarhet och användarvänlighet. Målmarks hjälper dig att tillverka och leverera produkter som får dina kunders vardag att gå ihop.

>>
icon-vehicles

Fordon

När det är dags att fylla på tanken eller kylarvätskan. Ute på vägen kan allt hända. Med en produkt från Målmarks kan du vara säker på att du har allt du behöver för en säker färd.

>>
icon-chemistry

Kem

Bensindunkar, klorin och lackeringsmedel. Kembaserade produkter är kraftfulla verktyg som hjälper oss framåt i vår vardag, om de paketeras på rätt sätt. Målmarks låter dig förvara kembaserade produkter på ett tryggt, funktionellt och miljövänligt sätt.

>>
icon_innovation

Innovation

Innovation är den bästa designen. Vi vet att bra förpackningar gör en stor skillnad. Därför producerar och levererar vi gärna produkter med originell form och funktion som inte ingår i våra traditionella sortiment.

>>