Lösningar

Vår kunskap inom formblåsning är er största tillgång. Som producent av polymera produkter använder vi vår långa erfarenhet och fabrik för att driva marknaden framåt och leverera precisionsutformade produkter av högsta kvalitet med noggrann efterbearbetning.

Helhetslösningar inom plastformformblåsning

Den största delen av vår erfarenhet kommer från bil- och förpackningsindustrin. Men vår expertis är inte bunden till en specifik bransch. Vi är experter på plastformblåsning.

Från 0.1 liter
Målmarks producerar bensindunkar, kärl, slangar, rör, kannor, flaskor och en rad andra typer av formblåsta produkter i storlekar mellan 0.1 liter till flera olika industribranscher, från förpackningar till komponenter, i Sverige liksom Europa.

Ett säkert val för konsumenter och miljö
Våra lösningar sätter kvalité, säkerhet och miljömedvetenhet först. Från idé till färdig produkt, oavsett om vi producerar polymera förpackningar för kemisk användning, bensindunkar eller schampoflaskor, är resultatet alltid ett säkert val för konsumenter och miljö.

Korta leveranstider

Korta leveranstider

Formblåsta plastprodukter har en kortare kylningsperiod än plastprodukter tillverkade med andra termoplastiska processer, vilket ger minskade lagerkostnader och kortare leveranstider.

Kvantitet och kvalitet

Kvantitet och kvalitet

Massproducerad kvantitet, hantverksmässig precision. Processen kan enkelt ställas om från att producera små detaljer, till stora kärl, utan att tumma på kvaliteten.

Miljö- och budgetvänliga lösningar

Miljö- och budgetvänliga lösningar

Vid tillverkning av produkter där tjockleken varierar, programstyrs hålkroppens design och förstärks i efterhand, om det behövs, för effektiv materialanvänding och minimal miljönpåverkan.

1 000 000+

dunkar tillverkas varje år i vår fabrik.

20+

års erfarenhet inom plasttillverkning.

I 22 länder

över världen finns våra nöjda kunder.

Ett urval av våra kunder:

?>

"OKQ8 har använt Målmarks International som leverantör för bensindunkar under lång tid. Prisstabiliteten och leveranssäkerheten har varit av hög klass, varför antalet produkter som levereras av Målmarks till OKQ8 successivt har utökats. OKQ8 avser att även i framtiden utöka och förstärka samarbetet med Målmarks."

Annika Reustersten

OKQ8

"En anledning till att vi valt Målmarks som leverantör är deras fokus på kvalitet, funktion och säkerhet i sina produkter. Vi känner oss trygga med att produkterna uppfyller gällande lagkrav och EU-direktiv samt att det finns en bakomliggande dokumentation som styrker detta."

Jesper Johansson

Circle K

Ett urval av våra branscher:

icon-packaging

Förpackning

I köket, på gymmet och i badrummet. Vår vardag ställer höga krav på hållbarhet och användarvänlighet. Målmarks hjälper dig att tillverka och leverera produkter som får dina kunders vardag att gå ihop.

>>
icon-vehicles

Fordon

När det är dags att fylla på tanken eller kylarvätskan. Ute på vägen kan allt hända. Med en produkt från Målmarks kan du vara säker på att du har allt du behöver för en säker färd.

>>
icon-medical

Läkemedel

Värktabletter, hostmedicin och hudkräm. Varje dag använder vi produkter för att behålla, eller förbättra vår hälsa. Våra förpackningar utformas för att varje produkt ska ge användaren den effekt som förväntas.

>>
icon-chemistry

Kem

Bensindunkar, klorin och lackeringsmedel. Kembaserade produkter är kraftfulla verktyg som hjälper oss framåt i vår vardag, om de paketeras på rätt sätt. Målmarks låter dig förvara kembaserade produkter på ett tryggt, funktionellt och miljövänligt sätt.

>>
icon_innovation

Innovation

Innovation är den bästa designen. Vi vet att bra förpackningar gör en stor skillnad. Därför producerar och levererar vi gärna produkter med originell form och funktion som inte ingår i våra traditionella sortiment.

>>