GROSSISTVERKSAMHET

Förutom vår industriverksamhet erbjuder vi ett brett utbud av produkter under vårt eget väletablerade varumärke ”Never Stop”.

På Målmarks är vi problemlösare med ett stort kontaktnät. Vad du än söker för produkt hjälper vi gärna till att försöka hitta en lösning. Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort som möjligt.

Never Stop

Never Stops logotyp har funnits på bensindunkar sedan 1950-talet. Idag finns den även på ett flertal produkter inom bil- och fordonstillbehör. Produkterna är testade och kvalitetsmärkta med Tüv/GS, CE, SP, British Standard och UN.

Varumärkets ledord är: användar- och miljövänlighet, kvalitet. Never Stop produkterna är en självklar del av alla kvalitetsmedvetna återförsäljare i Skandinaviens sortiment.

Ved

Sedan 90-talet har Målmarks ett bra kontaktnätverk i Baltikum varifrån vi levererar ved och andra träprodukter till ett antal svenska företag. Hör av er till oss om du vill veta mer!

Charge Amps

Målmarks har ett exklusivt distributionsavtal av elbilsladdare i Brasilien med den svenska tillverkaren Charge Amps. Det är en långsiktig satsning på en marknad med över 200 miljoner invånare.

Din nya leverantör

Har du problem med att få fram produkter från nuvarande leverantör eller behöver ni nya inköpskanaler, kontakta oss.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm