Om oss

Vi är ett växande svenskt familjeföretag som specialiserar på produktion och återförsäljning av miljösäkrasäkra plastprodukter av högsta kvalitet. Målmarks är marknadsledare i Norden när det gäller försäljning av bränsledunkar samt biltillbehör. Med egen plastproduktion i mellan Europa ligger vi centralt och levererar till hela Europa.

Kvalitet, säkerhet och miljö

Målmarks är ett svenskt familjeföretag som vill göra skillnad för kunder världen över. Genom att leverera produkter och lösningar av högsta kvalitet säkerställer vi att Målmarks alltid är ett säkert val för både konsumenter och miljö.

Vårt produktutbud breddas och uppdateras kontinuerligt för att möta återförsäljarnas och slutkonsumenternas behov. Genom att utvärdera och uppdatera våra produkternas form, funktion och material samt våra tillverkningsprocesser, kan vi utmana och sätta en ny standard för marknadens krav på säkerhet, miljö och kvalité.

Idag är vi en av Skandinaviens ledande leverantörer av fordonsrelaterade artiklar och producent av plastprodukter.

Formblåsning

Från vår fabrik i Ungern tillverkar vi formblåsta plastprodukter till b.la. förpacknings och kemiindustri.

Vår långa erfarenhet inom plasttillverkning och formblåsning med djup specialité i efterbearbetning, gör att vi kan erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar, från idé till färdig produkt.

Grossistverksamhet

Målmarks är många återförsäljares förstahandsval när det gäller fordonsrelaterade produkter som bidrar till en trygg färd.

Sedan 1950-talet har produkter från vårt varumärke Never Stop stått för kvalitet och miljövänlighet.